Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Friss topikok

HTML

Pán-ökumenikus belterjeskedés

Minden evilági rossz okozója az, hogy az emberek elfordultak a Magasságos Atyaúristentől, és bűnösebbé váltak a bűnösöknél. Közelg az Igazság Pillanata, amikor mindenkinek számot kell adnia a bűneiről. De csak keveseknek lesz Kegyelem, és Te úgysem leszel köztük! Avagy: pán-ökumenikus belterjeskedés.

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Gyarló kocsogok pustuljatok!

2006.11.30. 22:37 a bukott monk

Kacagós Csütörtök Esték a Csarnokban

november 30. kapunyitás: 22.40h

Christoff M. Peebody (California, Church of the Happy Glory) tiszteletes ünnepi előadása:

Boldog az Úr és boldog az Ő Nyája, avagy nevessünk együtt, abban leli az Úr csak az örömét!
Azután közösen celebrált zenés istentisztelet. Majd Ördögűzés, gyógyítás, adományok fogadása, (ha marad idő) csodatétel.
Bankszámlaszám: Church of the Happy Glory 005647-34210000-00000-76CMPeebody01

-- ... és látá az Úr az megannyi gyarlóságot és látá hitvány dölyfötök. (sex, money) És látá ocsmány bűneitek. És mennydörgé: Szodoma és gomorra és gépzongora! És leküldé a földre az Ő busszúálló, tüzes angyalát. (sex, money) És a busszúálló angyal lejöve és villámot szóra tekintete és iszonyú harag forra belsejében és lángoló pallos vala szilaj kezében és nem ismere irgalmat semnem. És kiáltá az eretnek, gyarló bűnösöknek -- néktek -- bánjátok meg bűneitek! (sex, money) Azután kiontá bűzös beleitek, irgalmat sem ismere, sem kegyelmet. Felhasítá istentelen testetek, lecsapá ostoba, vétkes fejetek, kiszakítá ocsmány tagotok, és feldarabolá szemérmetek. És nyargala tüzes szekéren és harsogá az Úrnak diadalát. És széjjelnéze és tekitente elől futván meneküle mind a dőre, nyirkos, sötét zugokba be. Sikít az bűnös, gusztustalan féreg. (sex, money) De nem csitula az bosszúálló angyal gerjedelme, és ágaskodá sommás dörgedelme, és elére az ostobákat és kifakasztá őket és kiengedé vérük az földre. (sex, money) És veté halhatatlan lelkük pokolnak bűzhödt, kocsonyás, ragadós bugyraiba, és senyvedének örökkön örkké. És senyvedének és jajveszékelének örökkön örökké írmagjaik tizedíziglen mind, legmélyebb, setétebb zugában az kénköves pokolnak. (sex, money) És az bosszúálló rettenthetetlen angyal még nem nyughata -- hisz mondá néki az Úr: menj, most jövel el a te napod! -- és elkárhozott és halhatalan lelkük után immár halott testüket veté mélységes gödörbe. És hívá az dögre az keselyűket. Azután behinté mindezeket iódozott sóval, és csak azután békéle meg. Hallelúja, testvérek! (sex, money)(sex, money)(sex, money)(sex, money) Örvendjetek!

*

-- Öreg barátom, (sex, money) Zsötem! Nem láttalak az első sorokban... Kissé csalódott vagyok...

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: sex money

A bejegyzés trackback címe:

https://jezuskrisztus.blog.hu/api/trackback/id/tr1420331

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://cms.planfabrik.net/ 2019.03.21. 16:49:03

careers using statistics - In harmony wellness tn

Trackback: world war water program 2018.02.04. 15:58:10

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása