Friss topikok

HTML

Pán-ökumenikus belterjeskedés

Minden evilági rossz okozója az, hogy az emberek elfordultak a Magasságos Atyaúristentől, és bűnösebbé váltak a bűnösöknél. Közelg az Igazság Pillanata, amikor mindenkinek számot kell adnia a bűneiről. De csak keveseknek lesz Kegyelem, és Te úgysem leszel köztük! Avagy: pán-ökumenikus belterjeskedés.

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Syent Bilbia

2006.11.29. 18:39 Dzsedkau

Ti, szánalmas teremtményei a hőn szeretett isteneteknek legyen bárki is az, talán épp a "Bociszemű Hippi" apja.

Féltek (de mitől is?), reméltek (és mit is?).

Sok évezred telt már el születésem óta, láttam kultúrák, vallások felemelkedését, bukását. Istenek jöttek, mentek, papok prédikáltak.
A legtöbb egy szebb, jobb világot ígért az embereknek (persze nem ingyen). Ők meg el is hitték. Éltek istenük tanításai szerint, majd meghaltak.

Az élet szenvedés. Írja a egy gondolkodó lejebb, bizony az, ha azzá teszed - baszod.

Nyomorult kis életetek, az a pár tíz év amíg itt rohangáltok fel s alá, mint a mérgezett egér, és azt várjátok, hogy valaki kirángasson abból a pöcegödörből, amibe oly' nagy hévvel estetek bele. Panaszkodtok, sír a szátok, tele vagytok felesleges érzelmekkel, amik tönkre teszik, az amúgy is sivár életeteket. Na és a lélek, az a fránya valami, ami oly' nagyon fontos számotokra, holott fogalmatok sincs mi is az, arról nem is beszélve, hogy egyesek még azzal is riogatják a szerencsétleneket, hogy ez a valami még vándorol is.
Na persze.

Naná, hogy ez így szenvedés.

És mi a megoldás?

A Syent Bilbia.

Szólj hozzá!

Címkék: lélek dörgedelem szenvedés bilbia mérgezett egér

A bejegyzés trackback címe:

https://jezuskrisztus.blog.hu/api/trackback/id/tr4020033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása