Friss topikok

HTML

Pán-ökumenikus belterjeskedés

Minden evilági rossz okozója az, hogy az emberek elfordultak a Magasságos Atyaúristentől, és bűnösebbé váltak a bűnösöknél. Közelg az Igazság Pillanata, amikor mindenkinek számot kell adnia a bűneiről. De csak keveseknek lesz Kegyelem, és Te úgysem leszel köztük! Avagy: pán-ökumenikus belterjeskedés.

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Az Űr Jézus Krisztus eljövetele

2006.12.12. 18:04 Zsötem Atya lelkiösmerete

"AAAAÁÁÁÁAAAAAAA" -- üvöltötte Szent Zsötem Atya, mert a tébolyhoz közeli döbbentségében már csak így tudta megfogalmazni és így felfoghatóvá tenni saját magának azt a testi és szellemi kínt, amit az elmúlt... napokban? órákban? -- nem tudta volna megmondani -- át kellett élnie.

"Milyen boldogok is azok, akik együgyűségükben azt hiszik, hogy a zsidók és a mohamedánok körülmetélkedése szükségtelenül erőszakos, vagy a krisnások, akik semmiféle húst nem esznek, jó fejek" -- motyogta, mert az előbbiekben megtapasztalta, mi mindenre képes a vallásos buzgalom, és hogy mennyire relatív dolog "jót" akarni a másiknak.

"Milyen boldogok is azok, akik együgyűségükben azt hiszik, hogy egy űrutazásra képes civilizáció szükségszerűen felülemelkedett a rosszindulaton és virágzó, utópisztikus demokráciában élnek. Mintha nem létezne a kalifátus fogalma, vagy... ezek itt" -- fűzte tovább gondolatait, mert azok épp békénhagyták valamiért.

Odafentről a Föld kékes gömbje ragyogott be a rossz horrorfilmeket idéző klinikai kínzókamrába; körülötte a végtelen, fekete, csillagos égbolt, mert Szent Zsötem Atyát -- mondjuk ki nyíltan! -- bizony elrabolták a földönkívüliek.

Hogy hogyan találtak ide, épp ide?

A válasz egyszerű, és egy parabolán keresztül könnyen érthetővé lehet tenni. Íme, ahogy a Bociszemű Hippi fejtegette volna az egyik apokrifban:
Péld.Visszavág 2.11--17 "Bizony, mondom néktek, a verébmadár fázott vala a hidegben.
És mondá a tehénnek, hogy segítené az meg őt.
Lesikerintette akkor a tehén az ő farának lepényével a verébmadárt és elballaga mélán tova.
Kiálta akkor méltatlankodó kiáltozással a verébmadár, hogy Riska, Riska, miért hagytál így itt engem?!
Jöve akkor a macskaállat, kinek karma volt karmolásra jó és foga harapásra jó, és megragadá a kiáltó verébmadarat, hogy megegye.
És megette őt.
Maradt volna csendes mértékletességben."
Aki ezt nem érti, az bűnös. De minthogy mindannyian bűnösök vagyunk -- amint láthattuk, még Szent Zsötem Atya is, aki ugyan tetézni óhajtotta volna bűneit, de már nem tudta azt megcselekedni az elrablása miánst -- egy kordokumentumot mutatunk be az emberi meggondolatlanságról:

Ez az a kép, amit az emberiség a Voyager nevű űrszondával elküldött a világűrbe.

Csoda-e, hogy amikor az Űr Jézus Krisztus Mennyei Birodalmának egyik al-főpapimámrabbija ezt meglátta, rögtön hányta is magára a sok fordított félföldet! Hiszen nemcsak hogy nincs bojt az izenetet küldők ruhájának sarkán, de még csak ruhát sem viselnek, és az asszonyállat a férfiember mellett áll (!!!!), szemmel láthatólag be van varrva a csunyája (legalábbis hiányzik onnan az a kicsiny vágat, ami miatt a földiek is pironkodtak álszemérmesen), és mindennek a tetejébe könnyen látható, hogy ujjaik épek, egyikük sincs rituálisan megharapdálva, ezzel is emlékezve az Űr Jézus Krisztus megkínzatásaira.

El kell vinni nekik a Jó Hírt, hadd legyen nekik is Nirvána! -- így döntöttek ők, és rögtön el is indultak, hogy megmentsék a földiek halhatatlan lelkét.

Szent Zsötem Atyát az elsők között kapták el néhány nappal ezelőtt.

És már a subincisióhoz készültek, ami olyan borzalmas, hogy inkább el se mesélem.

Imádkozzunk most azért, hogy Szent Zsötem Atya ép elmével és hittel ússza meg a megpróbáltatásokat!

(A következő rész tartalmából: Hogyan lett Szent Zsötem Atyából -- Zsönötem atya, és mi van akkor most a buddhistákkal meg a mindenféle kiscsajokkal?)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jezuskrisztus.blog.hu/api/trackback/id/tr5122252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása